Abonnees Blog Magazine

[BINDWERK] Neem je positie in!


Het oeuvre van muzikant en kunstenaar Paul Devens is een onderzoek naar de relatie tussen geluid en ruimte. Je kunt zijn werk ondergaan als opzichzelfstaande kunst, maar de werkelijkheid kruipt altijd binnen.


Meer lezen? Ben je abonnee, log rechtsboven in om meer te lezen. Abonneer nu om toegang te verkrijgen!

 

Gonzo (circus) streeft naar de betere culturele journalistiek. We willen liefhebbers en professionals inspireren en impact creëren. Jullie positieve feedback en likes vormen een belangrijke duw in de rug om door te gaan. Maar er is meer nodig. Steun ons nu met een abonnement!

 


Lees hier meer over delen & copyright

Dit artikel verscheen eerder in GC #122.

Koop deze editie in onze webshop!

Discografie

Ink Summit (MOAB Records, 2010, lp) [DISCOGRAFIE ALLEEN ONLINE PLAATSEN, NIET IN DRUK]
exwork (MOAB Records, 2008, cd)
gunpop (MOAB Records, 2005, cd)
DJ Lait Russe (eigen beheer, 2001, cd/cd-r)
Models (De Bank, 1996, audiocassette)
Signs Signals Tunes (Jan van Eyck Academie, 1992, cd)

Bibliografie

Freek Lomme (red.), Waving Platforms (Eindhoven, Onomatopee, 2014)

Reacties