728x90 MM

MIXCLOUD MONDAY: L.I.E.S./Ron Morelli

Jahiliyya Fields

 

Speciaal in het teken van labelreport heeft Katrien Schuermans een mixtape samengesteld over het New Yorkse label LIES (Long Island Electrical Systems).

“De eerste minuten van de mix zijn toevallig de eerste opgevallen platen voor 2014 van L.I.E.S. Een bevestiging voor de liefhebber dat na het ijzersterke 2013 en het eerder indrukwekkende 2012, dit echt het jaar van de ultieme bevestiging voor L.I.E.S. lijkt te worden. Ron Morelli zelf lijkt tegelijkertijd ook meer tijd gevonden te hebben zich meer op zijn solowerk toe te leggen. Onlangs verscheen bij Hospital Records zijn nieuwste ep‚ Periscope Blues’. Hebbedingetje. Maar dat is ook Jorge Velez die zijn Professor Genius-alterego van zich heeft afgeworpen. NGLY is een nieuwkomer bij L.I.E.S. maar geen onbekende voor de fans, na eerder platen bij het nieuwste labelidee CCCP (Russian Torrents Version) van Morelli. Ook nieuw, omdat niet alles op L.I.E.S. past.
Deze mixcloud is een korte intro tot het label. Geen best off of een favorietenfestijn, maar gewoon een vette collectie tracks die de willekeur van Morelli probeert te ordenen.”

 

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!