728x90 MM

MIXCLOUD MONDAY: VK* 25 jaar!

VK concerts in Sint-Jans-Molenbeek bestaat 25 jaar. Dat wordt gevierd en daar hoort natuurlijk een mixtape bij, met alle hoogtepunten van de afgelopen kwart eeuw.

Vaartkapoen 25 jaar
Vaartkapoen 25 jaar

“Na 25 jaar muzikaal geweld is het tijd voor een moment van reflectie na bewogen tijden! Als je terug en vooruit kijkt is en blijft de VK een boeiende, broeierige plek met concerten die aangrijpen, verrassen en doen bewegen. Rauwe, pure energie waarin artiesten en publiek zich verliezen, muzikale en technische kwaliteit die maken dat riffs door merg en been gaan en niemand onberoerd laten in een omgeving waar je je nog kan laten gaan. In de VK wordt nog met regelmaat gedanst, gestagedived en gepogood! Hier kan je de ogen sluiten en terug naar de basis gaan: het overbrengen van emoties via muziek. Mensen die voor en in de VK werken zijn stuk voor stuk mensen met een hart voor deze zaal. Molenbeek is geen struikelblok, wel een realiteit waar mee omgegaan wordt.”

“We kijken dit jaar ook effectief terug en vooruit, dit hebben we met name voor U in petto:
Het eerste 3-daagse Belgischerocktraditiewaardige muziekfestival in Sint-Jans-Molenbeek! Op 20,  21 en 22 juni 2014 organiseert VK concerts in samenwerking met Maison des Cultures deze muzikale 3-daagse. Zowel lokale bevolking als ons trouw publiek zullen hier op hun wenken bediend worden. Een krachtig signaal uit Sint-Jans-Molenbeek in het kader van ons 25-jarig bestaan én Molenbeek Métropole Culture 2014. We nodigen o.a. Max Romeo, Puppetmastaz, Stuff, Kutmah, Dorian Concept en Souleance uit.
En een documentaire die we dit najaar voorstellen met interviews van programmatoren en footage van concerten van de voorbije 25 jaar.”

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!