728x90 MM

Mixcloud Monday: Sneeuw & Ruis Festival

Sneeuw & Ruis viert het experiment in de muziek en de beeldende kunst en laat beleven dat de lentedagen behalve zonnig en onbezorgd ook duister en onvoorspelbaar kunnen zijn. In deze Mixcloud Monday blikt Niels Tubbing alvast vooruit.

Na een succesvolle eerste editie van het Sneeuw & Ruis Festival in Poppodium Ekko in de barre winter van 2013 is het dit jaar tijd voor een lente-editie in culturele broedplaats Vechtclub XL, eveneens te Utrecht.

Sneeuw & Ruis viert het experiment in de muziek en de beeldende kunst en laat beleven dat de lentedagen behalve zonnig en onbezorgd ook duister en onvoorspelbaar kunnen zijn.

De grote zaal en oefenbunker elders op het terrein worden vanaf het begin van de avond tot diep in de nacht gevuld door een spannende combinatie van muzikale acts uit het hele land en visuele bijdragen van kunstenaars die resideren in Vechtclub XL. In de ruimtes tref je een wonderlijke line-up bestaande uit onder andere Rooie Waas, MTT (solo), howart, Die Werken en Heartsnatcher, maar ook DJ Bohm (030303). Verder zullen er over het gehele terrein verschillende visuals, installaties en randprogrammering te zien zijn.

De chefkok van restaurant De Klub stelt voor de gelegenheid een speciaal Sneeuw en Ruis menu samen. In datzelfde restaurant zal één van de Sneeuw & Ruis artiesten ook een optreden geven.
Kaarten voor de hele avond kosten slechts 8 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de deur.

Line up:
Rooie Waas Woorden, MTT (solo), Heartsnatcher, Spoelstra, La Diantenne, Kaap de Goede Hoop, Die Werken, Owlbites, D., DJ Bohm 030303, Howart, RaaskalBOMfukkerZ, New Age Kids, Riverdistrict, ZEEVONK, FRONT404.

Datum: Zaterdag 13 juni 2015
Locatie: Vechtclub XL, Utrecht
Aanvang: 20:00 uur
Entree: € 8,-

www.facebook.com/sneeuwenruis
www.sneeuwenruis.nl

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!