728x90 MM

Podcast: De waan, de wil, de weg

In 'De waan, de wil, de weg', essay verschenen in Gonzo (circus) #139, verhaalt Harold Schellinx waarom en hoe hij samen met magister Rébus voor eeuwig op tour ging, zonder publiek. In deze Mixcloud kun je horen hoe dat klinkt.

In “De waan, de wil, de weg”, essay verschenen in Gonzo (circus) #139, verhaalt Harold Schellinx waarom en hoe hij samen met magister Rébus voor eeuwig op tour ging, zonder publiek. In deze Mixcloud kun je horen hoe dat klinkt.

Het is een wilde selectie uit de 188 tracks die tussen 18 oktober 2013 en nu verschenen op 42 unieke digitale unPublic albums (unpublic.bandcamp.com), afgewisseld met twee stukken van zijn Frans/Nederlandse DIKTAT kwartet (met Jean Bordé, magister Rébus & Rinus van Alebeek). Alles samen met als motto een live opname gemaakt op 13 mei 1998 tijdens een avondlijk kunst event in Paradiso, Amsterdam: “De wil de weg”, een razend stukje ookoi (zie Gonzo (circus) #88) avant-la-lettre, samen met Peter Mertens, natuurlijk (ook op deze video te bekijken)

“Samen zijn wij onder weg op de wil de weg. Onder tussen de wil de weg, onder de bomen de wil de weg. Kris kras op goed geluk over de wil de weg …”

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!