728x90 MM

Mixcloud Monday: Crowd of Chairs

De voorbije weken bracht Crowd of Chairs een split-ep uit met MAZE, speelden ze op Jakhals Festival en konden ze aankondigen op Absolutely Free Festival en de Gentse Feesten te spelen. En toch vonden ze nog tijd om een prachtige mixtape te maken.

De voorbije weken bracht het Gentse Crowd of Chairs een split-ep uit met MAZE, speelden ze op het immer fijne Jakhals Festival en konden ze aankondigen deze zomer op Absolutely Free Festival en de Gentse Feesten te spelen, en toch vond dit drietal nog tijd om voor ons een pracht van een mixtape te maken.

Net als bij hun optredens levert Crowd of Chairs hier een intens uur af vol met invloeden van het verpletterende soort. Voorbeelden als Girl Band en Fuck Buttons worden afgewisseld met landgenoten Elefant en Kabul Golf Club, terwijl gevestigde waarden als The Beastie Boys en zelfs The Beatles even komen kijken waar al dat kabaal vandaan komt. Dit is een band die onbevreesd verder durft kijken dan de noiseneus lang is. Je moet het horen om het te geloven, en lees intussen het interview met de band in Gonzo (circus) #133!

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!