728x90 MM

Mixcloud Monday: Absolutely Free Festival 2016

Traditiegetrouw brengt het eerste weekend van augustus een nieuwe editie van het Absolutely Free Festival! Organisator Art Phillipeth maakte een mixtape om ons alvast in de stemming te krijgen,

Traditiegetrouw brengt het eerste weekend van augustus een nieuwe editie van het Absolutely Free Festival! AFF vindt plaats op 5 & 6 augustus 2016, aan de vertrouwde site van C-mine in Genk.

Terwijl het festival op vrijdag 5 augustus de poorten opent voor uitdagende techno- , house- en bass-DJ’s en producers als Derrick May (US), Ryan Elliott (US), Interstellar Funk (NL) en Pelican Fly-talent staan een dag later grote indie-bands als Blood Red Shoes (UK), Jacco Gardner (NL), Raketkanon en Eagulls (UK) er aan de zijde van te ontdekken talent als Jaakko Eino Kalevi (FI), NAH (US), Cocaine Piss, Astronaute, It It Anita, The Guru Guru, Krankland en Kasablanka. AFF blijft dus voluit mikken op nieuwe geluiden en blijft duurzaamheid en originaliteit bovendien hoog in het vaandel dragen. AFF kiest voor lokale fairtrade foodtrucks, een gloednieuwe pop-up camping, inkleding door upcycling en duurzame oplossingen.

AFF is mits het inleveren van minstens drie gebruikte batterijen of 3 euro tvv. het Absolutely Free Forest nog steeds gratis toegankelijk!

Alle info: www.absolutelyfree.be

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!