728x90 MM

Mixcloud Monday: Absolutely Free Festival

Traditiegetrouw brengt het eerste weekend van augustus een nieuwe editie van het Absolutely Free Festival. Het festival bestaat inmiddels alweer meer dan twintig jaar en heeft wederom een fijn palet aan artiesten weten te verschalken.

AFF vindt plaats op 7 en 8 augustus 2015, op de vertrouwde site van C-mine in Genk. Terwijl het festival op vrijdag 7 augustus de poorten opent voor uitdagende DJ’s als Monika Kruse (DE), Benjamin Damage (UK), Marquis Hawkes (UK) en Faisal staan een dag later alternatieve (indie-)kleppers als Wire (UK), Archie Bronson Outfit (UK), Iceage (DK), Peter Broderick (US) en Bed Rugs er aan de zijde van te ontdekken talent als I Will, I Swear, Amongster, Double Veterans, Onmens, Winterslag en Supergenius. AFF blijft dus voluit mikken op verrassing en kiest daarbij bovendien voor fairtrade foodtrucks, re- en upcycling en duurzame oplossingen.

AFF is –mits het inleveren van drie gebruikte batterijen of 3 euro tvv het Absolutely Free Forest- nog steeds gratis toegankelijk.

Meer informatie en de volledige line-up: www.absolutelyfree.be

MIXCLOUD MONDAY:Absolutely Free Festival by Gonzocircus on Mixcloud

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!