728x90 MM

Sounds Like Tamara aka The No

Creatief ondernemer, muziekproducer, ontwerper & DJ. Tamara van der Laarse (Sounds Like Tamara & producer The No) is het allemaal. En deze week stelde zij onze Mixcloud Monday samen. Een 50 minuten durende soundtrack voor een herfstige dag.

Tamara van der Laarse (Sounds Like Tamara & producer The No) is een creatief ondernemer, muziek producer / ontwerper & DJ, die elektronische geluiden en muziek creëert voor de catwalk, voor modeontwerpers, kunstexposities en samenwerkt met kunstenaars.

Studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie, waar ze haar doorlopende project bedacht, voor het conceptuele audio-grafische project The No. Als The No heeft ze diverse artiesten geremixed en als dj support gedaan voor internationale & lokale acts in de Amsterdamse club- en festival-scene. Met ‘Club Lederhosen’ produceert ze evenementen, is verantwoordelijk voor de art direction en brengt ze verschillende disciplines samen in een club avond waar de liefde voor wat rauwere electronische muziek centraal staat.

“… Voor deze mix was het idee om een soundtrack te maken voor een imaginary movie met een herfsterige setting, opbouwend van onder andere soundscape klanken naar een warme dekentje van diverse sferen van muziek. …”

Meer info

www.soundsliketamara.com

Tracklist

01. The No – Couture
02. Lustmord – Black Static
03. Hildur Gudnadottir – Strokur
04. Mika Vainio + Ryoji Ikeda + Alva Noto – Movement 4
05. Raymond Scott – Portifino
06. The No (Tamara van der Laarse) – Dark
07. Donald Byrd – Christo Redentor
08. Jon Hopkins – Cold Out There
09. LFO – Blown
10. Charlotte Gainsbourg – Deadly Valentine (Soulwax remix)
11. Inigo Kennedy – Lullaby
12. Raymond Scott – Bufferin Memories
13. The Acid – Tumbling Lights
14. Soulwax – Essential Three
15. Oppenheimer Analysis – Devils Dancers
16. Moderat – Clouded
17. Letherette – Vilim

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!