728x90 MM

Mind The Gap 2017 redux

Wat wilden we je nog meer laten horen op Mind The Gap in 2017? Katrien Schuermans laat die nummers horen die de uiteindelijke selecties niet haalden, maar te bijzonder zijn om verloren te laten gaan.

Wat wilden we je nog meer laten horen op Mind The Gap in 2017? Katrien Schuermans maakte een compilatie met nummers die de uiteindelijke selecties niet haalden maar te bijzonder zijn om verloren te laten gaan.

Elke dag e-mails checken en digitale promo’s beluisteren. Lijstjes maken en nummers aanvragen bij het label of de artiest. Zonder ophouden. Elke twee maanden verschijnt deze keuze als download of op cd, als Mind The Gap, gratis bij Gonzo (circus). Slechts 80 minuten terwijl er veel meer materiaal geselecteerd is. De flow van het geluid moet kloppen, ook met het moment. Alles moet in balans zijn en dan resten er nog bijzondere nummers. Daarom het idee om naast de cd ook een mix te maken van tracks die op de cd hadden moeten staan. Een ander geluid, een andere balans. Dit is de eerste editie met een laatste terugblik naar 2017 en een eerste frisse muzikale januari-wind.
Katrien Schuermans is redacteur bij Gonzo (circus) en Mind The Gap-selector. Eindeloze muziekvreter die alle genres doorkruist op zoek naar de beste tracks voor de mooiste Mind The Gap.

Nog meer nieuws krijgen over muziek en kunst?

Schrijf je in op de Gonzo (circus)-nieuwsbrief!