Nieuws

Cultuurmarketing & – management


Je bent net afgestudeerd in cultuurmarketing en/of cultuurmanagement. Voor je aan het echt werk begint, wil je de theorie in praktijk brengen? En bovendien zoek je nog mooie referenties voor je cv? Dan is een boeiende en uitdagende stage bij Gonzo (circus) zeker iets voor jou!

Vanuit de cultuurmarketing denk je na over hoe we onze prachtige content over vernieuwende muziek & kunst – samen met andere partijen – dichterbij de (potentiële) lezers en doelgroepen kunnen brengen.

Daarnaast draag je zorg voor de communicatie naar onze partners en abonnees. Vindt er een Gonzo (circus)-event plaats of hebben we een bijzondere aanbieding? Jij maakt er een succes van door een slimme (social media-)aanpak!

Heb je cultuurmanagement of bedrijfseconomie gestudeerd? Ligt de toekomst van gedrukte en online media je na aan het hart? Heb je interesse in het ontwikkelen van businessmodellen, zie je helder nieuwe kansen en heb je een luisterend oor voor onze stakeholders? Dan ben jij de geknipte stagiair cultuurmanagement om samen met ons de toekomst van Gonzo (circus) te onderzoeken en uit te stippelen.

We zoeken een zelfstandige stagiair (wo/hbo laatstejaars of afgestudeerd cultuurmanagement, cultuurmarketing, bedrijfseconomie) die feilloos en vlot Nederlands schrijft en ook een goede kennis van het Engels heeft. Uiteraard is het belangrijk om vertrouwd te zijn met de muziek en cultuur die in Gonzo (circus) aan bod komt.

De stage is 2 of 3 dagen per week op ons Amsterdamse kantoor van 4 juli tot en met 24 augustus 2017. Zo blijft er nog genoeg tijd over om te genieten van de zomer!

We bieden je een stage waarin je uitgebreide kennis kunt opdoen over de mediasector, cultuurmarketing/cultuurmanagement, je zelf initiatief mag nemen en een netwerk kunt uitbouwen in de mediawereld.

Naast een of meer stagiair(s) cultuurmarketing en -cultuurmanagement hebben we ook stageplekken voor stagiairs webredactie.

Interesse? Vul het formulier hieronder in.

Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 20MB
Alleen pdf, docx, doc en pages toegestaan
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 20MB
Alleen pdf, doc, docx en pages toegestaan
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 4MB
Alleen pdf, docx, doc en pages toegestaan. Zonder voorbeeldteksten kunnen we helaas je sollicitatie niet beoordelen.
Met dit formulier slaan we de gegevens die je ons hebt verstrekt in het kader van je sollicitatie op. Graag bewaren we deze data ook na afloop van de procedure met het oog op eventuele andere vacatures. Wil je dat liever niet, laat het ons weten! Check onze privacy policy om na te gaan hoe we met jouw data omgaan en deze beschermen.

 

Comments


Reacties


Geen facebook? Reageer hier

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.%d bloggers liken dit: