Blog

Klik & win!


Gonzo (circus) mag een limited test pressing weggeven van ‘XX’, het nieuwe album van Ufomammut. Van deze test bestaan slechts 10 exemplaren met een door Malleus handgedrukte cover. Klik & win!

Ufomammut staat al 20 jaar bekend als een van de meest doordachte audiovisuele acts in de huidige extreme muziekscene. Onvermoeibaar brengt dit Italiaanse doom metal trio al 2 decennia seismische slowmotion grooves vermengd met kolossale interplanetaire tonen. 

Dat wordt gevierd met concerten in Brussel (Magasin 4, 29/9) en Amsterdam (Melkweg, 30/9) en met een boxset waarvan de gewone uitvoering van ‘XX’ deel uitmaakt!


Beeld van cover test pressing XX van  Ufomammut
De testpressing van ‘XX’ met artwork van Malleus

Bewijs je Ufomammut-kennis!  Beantwoord voor 5 november 2019 de vragen hieronder en maak kans om deze limited test pressing te winnen!

KLIK EN WIN XX (Ufomammut)
Voor een geldig antwoord moeten alle vragen juist beantwoord zijn en is een inschrijving op de e-nieuwsbrief vereist.
Vul hier je emailadres in. Zonder emailadres is je inzending niet geldig.
Schrijf je in op onze wekelijkse e-nieuwsbrief. Alleen als je je inschrijft, maak je een kans om te winnen.
Schrijf je in op de e-nieuwsbrief van Ufomammut. Zonder inschrijving is je deelname niet geldig.
reCAPTCHA


Op zoek naar de juiste antwoorden? Die vind je in Gonzo (circus) #153 te koop in de betere boekhandel of online in onze webshop als gedrukt magazine of als digitaal magazine.

Geen enkele exclusieve wedstrijd missen? Abonneer je op onze nieuwsbrief!

De wedstrijd loopt van 2/9/19 t/m 4/11/19. Je kunt 1 x deelnemen per e-mailadres. De winnaar wordt bekendgemaakt op 5/11/19 en wordt persoonlijk op de hoogte gebracht via mail. 

Reacties