Abonnees

TY SEGALL


Wat heeft Ty Segall dat hem onderscheidt van de dozijnen andere garagerockers die vanaf de Amerikaanse West Coast onze oren teisteren? De plotse persaandacht na ‘Goodbye Bread’ biedt geen bevredigend antwoord. Een liveshow en een gesprek daarentegen… Het is een vreemde scene, daar in Trix, Antwerpen. Ty Segall staat op de affiche gesandwiched tussen Congo […]


Meer lezen? Ben je abonnee, log rechtsboven in om meer te lezen. Abonneer nu om toegang te verkrijgen!

 

Gonzo (circus) streeft naar de betere culturele journalistiek. We willen liefhebbers en professionals inspireren en impact creëren. Jullie positieve feedback en likes vormen een belangrijke duw in de rug om door te gaan. Maar er is meer nodig. Steun ons nu met een abonnement!

 


Lees hier meer over delen & copyright

Dit artikel verscheen eerder in GC #111.

Koop deze editie in onze webshop!

Discografie

Ty Segall (Castle Face, 2008)
Lemons (Goner Records, 2009)
Melted (Goner Records, 2010)
Goodbye Bread (Drag City, 2011)
Twins (Drag City, 2012)
Ty Segall & White Fence - Hair (Drag City, 2012)

Bibliografie

Barney Hoskyns, Waiting For The Sun (New York: St. Martin's Press, 1996)

Reacties