Abonnees

TY SEGALL


Wat heeft Ty Segall dat hem onderscheidt van de dozijnen andere garagerockers die vanaf de Amerikaanse West Coast onze oren teisteren? De plotse persaandacht na ‘Goodbye Bread’ biedt geen bevredigend antwoord. Een liveshow en een gesprek daarentegen… Het is een vreemde scene, daar in Trix, Antwerpen. Ty Segall staat op de affiche gesandwiched tussen Congo […]



Dit artikel verscheen eerder in GC #111.

Koop deze editie in onze webshop!

Discografie

Ty Segall (Castle Face, 2008)
Lemons (Goner Records, 2009)
Melted (Goner Records, 2010)
Goodbye Bread (Drag City, 2011)
Twins (Drag City, 2012)
Ty Segall & White Fence - Hair (Drag City, 2012)

Bibliografie

Barney Hoskyns, Waiting For The Sun (New York: St. Martin's Press, 1996)

Reacties