Geluid

Magic Panda

Temple Of A Thousand Lights

Artiest:Magic Panda
Titel:Temple Of A Thousand Lights
Label:Tigerbeat 6
Distributeur:Konkurrent

soundcloud.com/magicpanda

Een plaatje zonder weerhaken. Zo eentje waar je instant vrolijk van wordt en je gewoon vergeet dat veertig minuten hetzelfde liedje klinkt, maar met een andere titel. Inwisselbare zomerdeuntjes die veel te liefelijk klinken voor de echte wereld. Als een soort glossy elektronica waarbij de Flair-lezeressen in hun nopjes zijn. Het is zeemzoet wegdromen en fuchsia kauwgombellen blazen. Het kan even en dan nog alleen maar als de zon schijnt. Magic Panda is dan ook afkomstig uit Norfolk, volgens The Guardian de meest warme stad van het Verenigd Koninkrijk. ‘Temple of A Thousand Lights’ glimlacht dromerig en harmonieus. In alle vriendelijke onderdanigheid en ondanks de mooie, wazige songs en de vrolijk huppelende synths kan Magic Panda je niet vertellen wie hij is. Ook al riep hij even hulp in van labelbaas Kid606 en Max Cooper. Licht verteerbaar. Snel vergeten.


Wil je graag verder lezen? Als je abonnee bent, log dan in rechtsboven om verder te lezen.

Je bent nog geen Gonzo (circus)-abonnee? Een jaarabonnement nemen is eenvoudig, goedkoper dan los kopen, je hebt meteen toegang tot het digitale archief en daarbovenop een t-shirt of een introductiekorting van € 15!

Tip: schrijf je in op onze e-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of volg ons op Instagram, Facebook of Twitter! 


Op alle artikelen, recensies en andere teksten op gonzocircus.com en in het tijdschrift Gonzo (circus) berust uiteraard copyright van de uitgever, auteurs en/of beeldmateriaal. Je mag wel altijd linken, met je eigen aanbeveling of met de intro van het stuk erbij.
Wil je een tekst, foto of illustratie overnemen, gebruik dan ons contactformulier en kies de optie data/reprint/booking.

Reacties