Mixtapes

Summer Mixtape: Kinky Star @ Gentse Feesten 2018


Pieter-Jan De Coen is muziekprogrammator en host van Kinky Star Radio. Van 12 tot 22 juli vieren ze in de Kinky Star hun eigen Gentse feesten met dagelijks vijf bands en dj’s. Een mixtape als introductie.

“Met elk jaar meer dan 300 bands op het podium, is Jeugd- en muziekcentrum Kinky Star in de voorbije eenentwintig jaar uitgegroeid tot een epicentrum in het Gentse alternatieve muzieklandschap. Ook tijdens de Gentse Feesten kan de meerwaardezoeker in Kinky Star terecht voor een tegendraadse en rebelse muzikale programmatie. We denken hierbij vooral aan de muziekliefhebbers die niet per se affiniteit voelen met populaire nummers als Africa van Toto.

De afgelopen jaren presenteerde Kinky Star tijdens de Gentse Feesten dagelijks vier bands. In 2018 doen we er nog een schepje bovenop en staan er maar liefst vijf bands per avond op ons podium. Deze concerten zijn telkens gepland om 18u30, 20u, 22u, 00u en 02u.

Niet minder dan 54 bands en 11 DJ’s staan klaar om er voor te zorgen dat dit een tiendaagse wordt om nooit te vergeten. Een tiendaagse, maar heel stiekem maken wij daar zelfs een elfdaagse van! Gedurende 11 dagen vuurt Kinky Star de muzikale crème de la crème op u af, weliswaar met een serieuze hoek af!

In deze mixtape een greep uit het programma. Ik wil de luisteraar alvast in de juiste stemming brengen.”

Meer info

www.kinkystar.com
www.facebook.com/MuziekcentrumKinkyStar


Reacties