Mixtapes

MIXTAPE #292: REWIRE 2018 (dj Anni Nöps)


Anni Nöps is artiest, dj en student aan KABK en het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daarnaast is ze ook actief als medewerker bij Rewire. Voor Gonzo (circus) blikt ze vooruit op de editie 2018 met o.a. Beatriz Ferreyra, Ellen Arkbro, Mhysa, JASSS, Tristan Perich, Visionist, Chino Amobi en Elysia Crampton.

“Tijdens haar achtste editie presenteert het Haagse Rewire festival een uitgebreid programma aan innovatieve muziek. Deze mixtape biedt een trip langs de experimentele kaders van dit programma, een golvend klankenpallet dat zich beweegt tussen akoestisch en elektronisch geluid. In de mix tref je artiesten die pionieren binnen hun eigen muzikale veld, zoals musique concrète icoon Beatriz Ferreyra, plus de nieuwe generatie toonaangevende smaakmakers waaronder Chino Amobi, JASSS, MHYSA en Lanark Artefax. Verder zijn diverse artiesten opgenomen die tijdens het festival bijzondere projecten presenteren, onder wie Elysia Crampton, Tristan Perich en Ellen Arkbro.”

Rewire (6-8 april) is een jaarlijks internationaal festival voor vooruitstrevende muziek met een innovatief karakter. Het diverse programma richt zich op de artistieke voorhoede in de actuele elektronische muziek, new jazz, avontuurlijke pop, geluidskunst en neo-klassieke muziek. Het festivalprogramma biedt verschillende focus-en contextprogramma’s.

 

 

 


Reacties