Abonnees Blog Magazine

Rempis Percussion Quartet


Het Rempis Percussion Quartet is geen nieuwe speler aan het free-jazzfirmament, naamgever Dave Rempis is dat evenmin. Al meer dan tien jaar maakt het kwartet de improvisatiescene van Chicago onveilig. De Europese tournee van de groep trapt af op 16 mei bij Sound in Motion in Antwerpen.


Meer lezen? Ben je abonnee, log rechtsboven in. Abonneer nu om toegang te verkrijgen!

 

Gonzo (circus) streeft naar steeds betere culturele journalistiek. Dat we daarmee liefhebbers en professionals inspireren en impact hebben, merken we dagelijks. We ontvangen ook veel positieve feedback en likes van jullie, maar er is meer nodig om het elke dag opnieuw waar te maken. Steun ons dus nu met een abonnement of een donatie!

 


Lees hier meer over delen & copyright

Dit artikel verscheen eerder in GC #132.

Koop deze editie in onze webshop!

Discografie

Cash And Carry (Aerophonic, 2015)
Phalanx (Aerophonic, 2013)
Montreal Parade (482 Music, 2011)
The Disappointment of Parsley (Not Two, 2009)
Hunter-Gatherers (482 Music, 2007)
Rip Tear Crunch (482 Music, 2006)

Reacties