Mixcloud Monday

Mixcloud Monday: Rebel Up!


Het festival Nuits Sonores én de Ancienne Belgique hebben beiden onze Gonzo (circus)-medewerker Seb Bassleer uitgenodigd om namens zijn collectief Rebel Up het programma van 2 speciale ‘global’ events in Brussel te cureren binnen dezelfde week.

Speciaal hiervoor heeft Seb ‘Rebel Up’ Bassleer een mixtape gemaakt met een boel acts die op deze 2 events zullen spelen.

De 1e editie van het Nuits Sonores festival in Brussel zal neerstrijken voor 4 dagen muziek in verschillende zalen, alles gratis. Op 14/09 is er in cultureel centrum Brass (Vorst) een electro Arabische avond, gecureerd door Rebel Up en gevuld met de hedendaagse pan-Arabische acts Islam Chipsy uit Caïro, het Irakese trio Arkan Mushtak Synth Trio, de Belgische Marokkanen YZ en Jabo, de DJ’s van Ostinato Records met hun Somali Sounds project, DJ The Wild en Rebel Up.

Zondag 17/09 is de Global Street Sounds, de seizoensopener tijdens de autoloze zondag binnen en buiten op de Steenstraat bij de Ancienne Belgique. Een echte block party van ’s middags tot middernacht met een zeer internationale lineup: van Meridian Brothers tot Joey Le Soldat, Chalo Correia, Altin Gün, Ko Shin Moon, Alizarina, Arkan Mushtak Trio en internationale en lokale DJ’s en ook een afterparty in de Bonnefooi bar, dit alles gratis.

Zie alle info op de websites hieronder:

http://lebrass.be/event/nuits-sonores/
http://nuits-sonores.be/
https://www.abconcerts.be/nl/agenda/evenementen/global-street-sounds/
http://www.rebelup.org/

Comments


Reacties


Geen facebook? Reageer hier%d bloggers liken dit: