Agenda

Radio Panik’s Wacko Party


Les Ateliers Claus, Brussel

€ 5

Het Brusselse power trio Piloot, net terug van een tournée in India, komt hun nieuwste juweeltje voorstellen. Ze werken op basis van de instant composition methode waarbij abstracte, zware, lichte, mechanische en hypnotische klanken geproduceerd worden die voor zeer uniek soundscapes zorgen.

David Tidoli is een Italiaanse weirdo die het publiek met zijn crazy performances weet te destabiliseren.

Who is Mé? is een spoken-word concert waarbij de woorden van Pier Paolo Pasolini zich vermengen met de rock-‘n’-roll en de vleselijke energie van het quartet. Vier mannen verzameld in punk uitbarstingen en de zoetheid van het vlees, de zenuwen en botten van de dichter die, net als een bokser, verkeerdelijk begrepen worden.

Als er een verband is tussen muziek en taal, dan is het wel de heersende kabbelende puinhoop van Uské Orchestra. Soms klinkt het voor ons alsof ballads, bluegrass, polka, free jazz en elektronica door elkaar worden gespeeld, maar we zijn ook weer niet helemaal zeker of dit zo is.

Dead Refugees creëert een psychedelische atmosfeer door op een vrije manier met elektrische gitaar en slagwerk om te gaan.

De ingrediënten van Nuances D’engrais zijn de ruwe, harde onstabiele dansritmes van toevallige techno, industriële kuduro en stadsklanken.

Het Radio Panik Sound System zorgt voor de nodige danspasjes op de 2 niveaus.


Reacties