Abonnees Blog Magazine

Pole


Vijf jaar na zijn laatste studioplaat en twee decennia na de blauw-rood-gele trilogie die zijn doorbraak betekende, is er een nieuw album van Pole. Stefan Betke – de man achter het pseudoniem – vertelt waarom het zorgvuldig aanbrengen van nieuwe geluidslaagjes hem verdieping brengt. En hoe het ‘verdwijnen’ kenmerkend is voor het menselijk leven.


Meer lezen? Ben je abonnee, log rechtsboven in om meer te lezen. Abonneer nu om toegang te verkrijgen!

 

Gonzo (circus) streeft naar de betere culturele journalistiek. We willen liefhebbers en professionals inspireren en impact creëren. Jullie positieve feedback en likes vormen een belangrijke duw in de rug om door te gaan. Maar er is meer nodig. Steun ons nu met een abonnement!

 


Lees hier meer over delen & copyright

Dit artikel verscheen eerder in GC #160.

Koop deze editie in onze webshop!

Discografie

Fading (Mute, 2020)
Wald (Pole, 2015)
Steingarten (˜scape, 2007)
Pole (Mute, 2003)
3 (Kiff SM, Pias, Mute, 2000)
2 (Kiff SM, Pias, Mute, 1999)

Reacties