Abonnees Magazine

Pauze: Minimal Wave


Een andere esthetica Lang voor er sprake was van minimal techno baarde het tijdperk van de new wave zijn eigen minimale elektronicavariant. Diep in de marge van en ondertussen bijna begraven onder de muziekgeschiedenis, blijkt het niettemin een hardnekkige overlever. Vreemd misschien, op het eerste gezicht, dat Stones Throw – nota bene een Amerikaans label […]


Wil je graag verder lezen? Als je abonnee bent, log dan in rechtsboven om verder te lezen.

Je bent nog geen Gonzo (circus)-abonnee? Een jaarabonnement nemen is eenvoudig, goedkoper dan los kopen, je hebt meteen toegang tot het digitale archief en daarbovenop een geschenk én een introductiekorting van € 15!

Tip: maak kans op een Koma Elektronik Field Kit. Ga snel naar gonzocircus.com/wedstrijd!


Op alle artikelen, recensies en andere teksten op gonzocircus.com en in het tijdschrift Gonzo (circus) berust uiteraard copyright van de uitgever, auteurs en/of beeldmateriaal. Je mag wel altijd linken, met je eigen aanbeveling of met de intro van het stuk erbij.
Wil je een tekst, foto of illustratie overnemen, gebruik dan ons contactformulier en kies de optie data/reprint/booking.


Reacties


  1. Naam
    Bericht

    Crash Course in Science komt op 11 sept. naar poppodium NIEUWE NOR in Heerlen. Exclusief optreden voor Nederland. Info: http://www.nieuwenor.nl.

Er zijn geen reacties mogelijk.