Nieuws

WIN Tickets Offscreen


De 10de editie van het Brusselse Offscreen Film Festival vindt plaats van 8 tot 26 maart. Gonzo (circus) geeft duotickets weg voor ‘The Greasy Strangler, een live performance van Shazzula (Wolvennest, zie GC#139) en ‘The Warrior’.

Verspreid over Cinema Nova, Cinematek, Cinema RITCS en Bozar worden meer dan zestig films vertoond die tegen de mainstream inzwemmen: van cultklassiekers tot hedendaags werk van onafhankelijke en authentieke filmmakers. De cultfilms van morgen ontdek je in de avant-première sectie “Offscreenings”, terwijl je in het retrospectief “Once Upon A Time in Czechoslovakia” achttien fantastische Tsjechische films uit de jaren 60 en 70 kan vinden. Seks en erotiek staan op het menu in de surreële hardcore-klassieker “Café Flesh”, in aanwezigheid van regisseur Stephen Sayadian, en de hommage voor de Poolse regisseur Walerian Borowczyk, bekend van schandaalsuccessen als “The Story of Sin” en “Immoral Tales”. Onder de noemer “Apocalypse 69” wordt de Amerikaanse hippiedroom aan flarden gereten door satanisten, Hells Angels en Charles Manson in films als “Gimme Shelter”, de beruchte concertregistratie van The Stones, en de biker movie “Satan’s Sadists”. Volop bizarre exotiek krijg je in geflipte Indonesische actiefilms waaronder rip-off klassieker “Lady Terminator”.
Join the cult! En dit kan door duotickets te winnen voor de de volgende films: de vettige instant culthit “The Greasy Strangler”, de satanische live-soundtrack van Shazzula en de Indo exploitation film “The Warrior”. Vertel in de comments op onze website welk ticket je wilt winnen en waarom!

Comments


Reacties


Geen facebook? Reageer hier

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.%d bloggers liken dit: