Blog Nieuws

NIEUWS: extra voor nieuwe abonnees


Syndrome

Omdat Gonzo (circus) dit jaar 20 jaar bestaat, geven we graag extra kadootjes weg als je een jaarabonnement neemt. Dit keer geven we aan de eerste 5 nieuwe abonnees een speciale cd+dvd weg van Syndrome, het nieuwe ambient/industrial-project van de Belg Mathieu Vandekerckhove die we ook kennen als drijvende kracht achter de fantastische band Amenra. Bij de muziek hoort ook een visuele show waarmee hij volgend seizoen op theatertour trekt, maar tijdens de zomer is deze reeds te bewonderen tijdens het Next Festival en Theater aan Zee.

Niet bij de eerste 5? Voor de volgende 10 nieuwe abonnees hebben we de cd ‘Floating Veins’ van Syndrome, om van te genieten met je ogen dicht. Beide uitgaves zijn verzorgd door het Gentse label ConSouling Sounds, dat telkens opnieuw zowel muzikaal als grafisch hoogstaand werk uitbrengt.

Dus wie er snel bij is, ontvangt bovenop de t-shirt, het boek of de korting nog een extra cd+dvd of cd van Syndrome. De actie loopt tot 7 juli, zolang de voorraad strekt. Hebben? Klik hier.

Comments


Reacties


Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.%d bloggers liken dit: