Agenda Blog Nieuws

Nieuw zine: Fake Art I.D.


Het Poortgebouw, Rotterdam

Het bloed kruipt waar het gaan kan en moet: Wim van den Herik – ooit drijvende kracht achter Opscene en Fake – brengt samen met muzikant Radbout Mens een nieuwe zine uit: Fake Art I.D.

 

De eerste editie wordt op 24 januari 2015 in Café Arina in Dordrecht en 31 januari 2015 in Het Poortgebouw in Rotterdam voorgesteld. Een eerdere officiële voorstelling was er al in de Amsterdamse Occii: een energieke avond met niet minder dan 8 bands en vooral een oprechte sfeer. De meeste bands op die avond vind je ook terug in het nulnummer van Fake Art I.D en op de bijhorende ZeeMeerMin Compilatie cdr.

De missie van Wim van den Herik c.s. is eenvoudig: een blad maken in de stijl van een klassiek D.I.Y. zine en tegelijk een vrijplaats voor creatieve geesten anno 2015 zijn. Gekopieerd, zwart/wit, huis-tuin-keuken advertenties, een typografisch allergaartje en veel passie voor muziek en kunst.

En natuurlijk alle ingrediënten van een tijdschrift: interviews met Jelle Buma (Solbakken, Merci Giants) , Arnold de Boer (Zea, The Ex), Romeo Mayor (Black Eleki), Lukas Simonis alsook korte en lange recensies van o.a. Gone Bald, Michel Banabila en Akkord. En natuurlijk aankondigingen van events.

 

 

 

 

 


Reacties