Mixtapes

Mixcloud Monday: (h)ear 10 year festival


(h)ear, hét platform voor klankkunst en experimentele muziek, viert haar tiende verjaardag. Dit wordt gevierd door een heus eendaags pop-up festival.

Mike Kramer is initiator en artistiek directeur van (h)ear – experimental audio research; hét platform voor Klankkunst en Experimentele Muziek in het zuiden van het land, waarbij in tien jaar ruim 300 artiesten zijn gepresenteerd. Hij is zelf ook zeer actief als field recordist, klankkunstenaar, componist en producer van elektronische muziek in diverse genres. Altijd enthousiast en gedreven, zeker als het om klank gaat!
Tevens is hij programmamaker van ‘Electronic Frequencies’ en live opname technicus voor de Concertzender.

“Er is gekozen voor een selectie van tracks die uiteindelijk ook belanden op de (h)ear 10 year festival CDr. Dit evenement wordt gehouden ter viering van ons 10-jarig bestaan. En wij vinden dat een jarige niet alleen moet krijgen.., maar zeker ook moet geven. Vandaar de geste om een festival compilatie uit te reiken aan de bezoekers tijdens (h)ear 10 year.
Uiteraard is de selectie voortgekomen uit een jarenlange passie voor de genres vertegenwoordigd via ons platform – klankkunst en experimentele muziek in alle vormen. Enjoy!”

www.h-ear.org


Reacties