Agenda

LOS festival


Havenkwartier, Deventer

gratis!

LOS is een bijzonder festival in dit prikkelende havengebied, waar de kracht van kunst, ambacht, cultuur en ondernemerschap is samengeperst op 20 hectare. Waar je op bezoek bent bij de Havenkwartierders thuis. Waar je een bijzonder programma treft op heel verschillende locaties in het Havenkwartier, met voor ieder wat wils: concerten, dj’s, kunst, ambachten, workshops, theater en eten & drinken. Het complete programma is te vinden op de website.

Op het gevarieerde muziekprogramma staan o.a. de soulvolle afrofunk grooves van de 8-koppige live sensatie KOFFIE, de gedeconstrueerde popsong improv van DW Robertson aka The Artist Formerly Known As Ergo Phizmiz, de melodieuze rhymes en dikke beats van hiphopband The Hidden Agenda, Joost van Dongen met zijn interactieve game Cello Fortress, singer/songwriters Bram van Langen en Red Leaf Hill, de reggae/punk/ska/funk/surf van jonge honden The Koalaz en nog veel meer. Alle artiesten spelen op bijzondere locaties in het Havenkwartier.

De meeste deuren zijn open van 13:00 – 18:00 uur. Daarnaast worden er op veel locaties extra activiteiten georganiseerd, die door kunnen lopen tot later in de avond. Bijzondere eet- en drinkgelegenheden zijn in het Havenkwartier ook ruimschoots voorhanden. Toegang is gratis!


Reacties