Blog Nieuws

Win tickets Haperende Mens


Het multidisciplinaire Festival Spider, Spit and Broken Bells van Haperende Mens vindt deze week (8 en 9 December) plaats in OCCII Amsterdam en op 12 t/m 14 Januari in WORM en V2_ Rotterdam. Gonzo (circus) geeft twee passe-partouts weg.

Het Haperende Mens festival biedt een uitgebreid programma van muziek, kunst, film, debat en andere activiteiten dat zich toespitst op het experiment, transgressie en ritueel. Het festival wil een perspectief openen op ‘het sacrale’ binnen de huidige samenleving en nodigt uit om ervaringen op te doen waarmee het sacrale als een essentieel onderdeel wordt blootgelegd. Het bemoedigt de behoefte van de mens om het dagelijks bestaan te overstijgen en biedt subversiviteit, transgressie en grenservaringen die de intensiteit van het sacrale moment benaderen en het gereguleerde leven ontstijgen.

Een greep uit de artiesten: JK Flesh, Skullflower, Pan Daijing, Senyawa feat. Patshiva Cie, URUK: Massimo Pupillo & Thighpaulsandra, Giant Swan, Oiseaux-Tempête, group A, Turia, Michel Banabila, Tomaga performing a soundtrack to ‘Lucifer Rising’ by Kenneth Anger, David Edren/ DSR lines, Nocturnal Emissions, Bear Bones, Lay Low, Lumisokea, Danny Devos (Club Moral) en The Ghost of Bryn Jones – Muslimgauze DJ Project.

WINNEN?

Wat is ‘het sacrale’ voor jou? Of in welke band zie jij het sacrale het meest weerspiegeld? Vertel het ons snel hieronder en maak kans op een passe-partout.


Reacties


  1. Naam
    seamus macoda
    Bericht

    URUK, omdat het naar Urk klink. En das all about het sarale.

Geef een reactie%d bloggers liken dit: