Abonnees Blog Magazine

Beelden laten dansen op muziek


Elke Nederlander heeft Jaap Drupsteen op zak gehad of op een brief geplakt, en tijdens het Louis Andriessenfestival in Muziekgebouw aan ’t IJ liet hij abstracte vormen synchroon dansen met muziek.


Meer lezen? Ben je abonnee, log rechtsboven in om meer te lezen. Abonneer nu om toegang te verkrijgen!

 

Gonzo (circus) streeft naar de betere culturele journalistiek. We willen liefhebbers en professionals inspireren en impact creëren. Jullie positieve feedback en likes vormen een belangrijke duw in de rug om door te gaan. Maar er is meer nodig. Steun ons nu met een abonnement!

 


Lees hier meer over delen & copyright

Dit artikel verscheen eerder in GC #153.

Koop deze editie in onze webshop!

Bibliografie

Jaap Drupsteen, Hoketus (2019, videoprojectie, 30 min)
Jaap Drupsteen, Dances (2019, videoprojectie, 27 min)
Jaap Drupsteen, Multiversum (2017, videoprojectie, 35 min)
Jaap Drupsteen, La Passione (2015, videoprojectie, 34 min)
Jaap Drupsteen, The Flood (1985, video, 52 min)
Jaap Drupsteen, Doe Maar Special (1983, video, 21 min)

Reacties