Gonzo's hoekje voor volwassenen


Op Gonzo (circus), beste lezer, kunt u rekenen. Eerder dan oubollige trends achterna te hollen, richten we onze blik resoluut op de toekomst. Met deze nieuwe rubriek anticiperen we op de laatste demografische ontwikkelingen, en willen we een gloednieuw publiek aanboren: de volwassenen. Want laat er geen twijfel over bestaan: volwassenen worden het publiek van de toekomst. Ze vormen een gestaag groeiende groep in de samenleving met een alsmaar hogere levensverwachting.

Gonzo’s Driedelige Woordenwolk

Wat zijn de hippe termen van het moment? Ontdek ze hier, rol ze uit, en delen maar!

Uitrollen – Delen – Viraal gaan

Kleurplaat voor volwassenen

DeKleurplaat‘De kleurplaat voor volwassenen is hip. Uitgevers mikken op drukke types die willen onthaasten.’ (de Volkskrant)

‘De Standaard schenkt u een schitterende kleurplaat, (…) zodat u optimaal kunt genieten van het rustgevend effect.’ (De Standaard)

Gonzo (circus) kan niet achterblijven. Eigen onderzoek van de redactie leert dat voornamelijk mannen tussen de 25 en de 45 kleurplaten verzamelen. Erg in trek zijn de meerkleurige modellen met de zogenaamde splatters. Hierbij bieden we een zeldzaam roze exemplaar aan, voor een optimaal rustgevend effect.


Dit artikel verscheen eerder in GC #126.

Koop deze editie in onze webshop!

Reacties