Abonnees Blog Magazine

Labelreport: granvat


granvat is de plaats die Stijn en Bert Cools hebben vrijgesteld voor zichzelf en hun muzikale bondgenoten. Een verzameling van partikels, een samengaan van granule en vat.



Dit artikel verscheen eerder in GC #127.

Koop deze editie in onze webshop!

Live

25/07/2015
12/06/12

Discografie

Merope - ∞ λ (2015)
Pudding oO - A Pudding oO cd (2015)
Hariprasad Chaurasia - Ajanma (2014)
Adriaan Van de Velde - +51​.​183658°​+​04​.​436560° (JK's kamer, 2014)
Matsenoto - Mago (2013)
Hoera. - Pracht (2013)

Reacties