Blog Nieuws

Gonzo (circus) #139 uit op 2 mei!


SPECIAL: dunk!festival 2017 met Emma Ruth Rundle, All We Expected en Ashtoreth!


+ tips van post-rockkenner Diederik Van Vaerenbergh

+ gratis Mind The Gap-cd


 

Pre-order hier


 

GC139_CoverDEFPost-rock is niet dood en dat bewijst het dunk!festival dat eind mei een weekend lang een line-up van klassiekers tot kruisbestuivingen presenteert. In onze mei/juni-editie lees je een special: Emma Ruth Rundle, Ashtoreth en All We Expected én natuurlijk de tips van de redactie. Deze keer vertelt onze post-rockkenner Diederik Van Vaerenbergh wat je absoluut niet mag missen. Een avontuurlijk en pittig lijstje!

Ook eeuwige ‘speel’-vogel Karen Willems staat op dunk!festival. We mogen meegenieten van het lange gesprek dat jazzspecialist Guy Peters met haar had.

In deze editie ook ruim baan voor de meest innovatieve ‘geluidsleermeesters’ van het moment: Wandelweiser-componist MICHAEL PISARO over stilte in het geluid zelf, SARAH DAVACHI geniet van het rijke geluid van stofzuigers en REINIER VAN HOUDT maakt het onhoorbare hoorbaar. Spits die oren!

Niels Tubbing stootte op Imperial Triumphant en hun duistere observaties van het stedelijke kwaad. Maarten Buser sprak met fotograaf PAUL BOGAERS over de nog steeds woedende discussie over culturele toe-eigening. En onze wereldreiziger Seb Bassleer verkende voor jouw de Afro-Portugese diaspora met OCTA PUSH.

En tot slot geeft Jan Hiddink 14 tips voor muziekprogrammeurs: ‘Minacht de luxe!’ is er eentje van. Wat hij daarmee bedoelt, lees je in Gonzo (circus) #139 vanaf 2 mei!


Reacties