Abonnees Blog Magazine

Faust


Legendarisch was Faust vooral in de periode tot 1975. De vier albums uit die periode zijn nu als ‘Box 1971-1974’ uitgebracht.


Meer lezen? Ben je abonnee, log rechtsboven in om meer te lezen. Abonneer nu om toegang te verkrijgen!

 

Gonzo (circus) streeft naar de betere culturele journalistiek. We willen liefhebbers en professionals inspireren en impact creëren. Jullie positieve feedback en likes vormen een belangrijke duw in de rug om door te gaan. Maar er is meer nodig. Steun ons nu met een abonnement!

 


Lees hier meer over delen & copyright

Dit artikel verscheen eerder in GC #165.

Koop deze editie in onze webshop!

Live

11/11-13/11 2021

Discografie

Box 1971-1974 (Bureau B, 2021)
Fresh Air (Bureau B, 2017)
Faust is Last (Klangbad, 2010)
Ravvivando (Klangbad, 1999
You Know Faust (Klangbad, 1996)
IV (Virgin, 1973)

Lees meer

Lees meer over Rewind: Kraut in GC # 95

Mind the Gap

Luister naar Wir Brauchen Dich #6 (Remix By Gel (Dave Ball & Ingo Vauk)) van Faust op MTG#41

Reacties