Agenda Blog

FAQ Festival


Willem Twee, Den Bosch

Het inmiddels driedaags durende, elektronisch klankenfestival in ‘s-Hertogenbosch FAQ festival programmeert ieder jaar zowel nationaal als internationaal talent. Op Donderdag wordt er in samenwerking met het instituut van Sonologie Den Haag een multi speaker setup geïnstalleerd om werk van Jaap Vink ten gehore te brengen met een speciaal stuk van Jim O’Rourke. Dick El Demasiado zal later in het café zijn cumbia experimentales over de speakers blazen. Vrijdagavond staat in het thema van drie grote synthesizermerken Moog, EMS en Buchla door pioniers Matthew Bourne, Peter Zinovieff en Suzanne Ciani. Zaterdagavond zal er een bijzondere Ambient Marathon plaatsvinden; Dorian Concept met een improvisatiestuk, Aart Strootman die Aphex Twin’s selected Ambient Works uitvoert, Maarten van der Vleuten, SUM, Meeus van Dis, Void*, Kettel en Temko. Later die dag is er een afsluitende dansavond in het Willem Twee Poppodium met Lone, Cinnaman, Ben Westbeech en lokale helden van het Spatial collectief.
FAQ vindt plaats van 6 tot en met 9 april in Willem Twee in Den Bosch. Alle informatie en tickets vind je via faqfestival.nl

Win tickets!

Vertel ons snel hieronder waarom jij naar het FAQ Festival wilt gaan en maak kans op een een van de vier duotickets voor het FAQ-festival!


Reacties


  1. Naam
    Bericht

    Omdat ik net al mijn geld aan een Moogerfooger ring modulator uitgegeven heb…. no regrets!

Er zijn geen reacties mogelijk.%d bloggers liken dit: