Abonnees Magazine

Giorgio Gigli


Het duurde even, maar na een reeks beloftevolle ep’s komt de Italiaanse technodeejay Giorgio Gigli eindelijk met een echt album. Eentje dat meteen een zware boodschap met zich meedraagt: het komt niet meer goed met de aarde, en de mensheid.


Meer lezen? Ben je abonnee, log rechtsboven in om meer te lezen. Abonneer nu om toegang te verkrijgen!

 

Gonzo (circus) streeft naar de betere culturele journalistiek. We willen liefhebbers en professionals inspireren en impact creëren. Jullie positieve feedback en likes vormen een belangrijke duw in de rug om door te gaan. Maar er is meer nodig. Steun ons nu met een abonnement!

 


Lees hier meer over delen & copyright

Dit artikel verscheen eerder in GC #130.

Koop deze editie in onze webshop!

Discografie

Inside EP (2013)
The Imperceptible Shade of Illusion EP (2011)
Skulking in the Shadow EP (2010)
Observation Document 01 EP (2009)
Magnetic Field EP (2009)
Geometrik Forms EP (2006)

Reacties