Agenda Blog Nieuws

De Grot & Microwolf


Rubinsheim 37, Eindhoven

15

Ken je De Grot en Microwolf al? Nee? Gonzo (circus)-medewerkster Griet Menschaert nodigt je uit in de intimiteit van haar huis voor spoken word/neorave-project De Grot, singer-song writer Microwolf, mondharpist Danibal en een heerlijk maal, geserveerd door kunstenares/illustratrice Marieke Peters.

 

Microwolf

Microwolf

Niet alleen is het een exclusief huiskamerconcert voor een beperkt aantal gasten, maar je kunt ook Gonzo (circus)-medewerkers in levende lijve ontmoeten. Met het enige echte live-optreden van De Grot: het muzikaal/literaire project van Griet Menschaert en Otto Donkers, bekend van hun magistrale cover van Jolien. En vervolgens Microwolf de beetje ongemakkelijke verstilde folky liedjes vergezelligd met field recordings, van Gonzo (circus)-redacteur Benjamin van Vliet. En ten slotte Danibal: de allerberoemste aller mondharpenisten van Nederland! Kan ook keelzingen…

 

Meld je snel aan voor dit exclusieve event via de facebookpagina van Rubinsheim 37! Er is nog slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

 

 


Reacties