Nieuws

Ontmoet vandaag de Concertzender!


Op Pinkstermaandag 5 juni verandert Utrecht in één groot muziekpodium waarbij het rijke, zeer diverse muziekaanbod wordt gecombineerd met de bijzondere, verborgen en niet alledaagse locaties van de stad. Van klassiek tot pop, van vocaal tot instrumentaal, van startende bandjes tot gevestigde namen. Een programma in samenwerking met de Utrechtse podia en muzikanten die de stad rijk is
De Concertzender verzorgt op het Stadhuisplein Utrecht een vijf uur durend Concertzender Live (#CZlive) vanuit een glazen studio en op een podium. Live muziek en interviews zullen elkaar afwisselen. Met Eric Vloeimans, Holland Baroque, Folk Road Show en veel meer! Er wordt ook RadioLAB gehouden, waar kinderen echte radioshows kunnen maken samen met de radiopresentatoren van de Concertzender.

MEER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief  van de Concertzender en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe uitzendingen en projecten. Tien gelukkige winnaars krijgen gratis kaartjes voor het Vriendenconcert op 22 juni 2017.


Reacties