Blog Nieuws

Abonneer & win een boek!


Onder de nieuwe abonnees verloten we 5 exemplaren van  Nadine Roestenburgs boek ‘Van meme tot mainstream – Internetkunst, esthetiek en offline luxe in een postdigitale wereld’ dat onlangs verscheen bij MU in Eindhoven.

Het ‘postdigitale’ is volgens Roesenburg de situatie waarin de digitale revolutie zich heeft voltrokken, en internet en smartphone zo vertrouwd zijn ‘als lucht en drinkwater’ dat het digitale ‘alleen nog worden opgemerkt wanneer het er niet is.’ Juist omdat technologie een vrij onmerkbare of zelfs onzichtbare rol in de samenleving heeft ingenomen is het belangrijk om haar zichtbaar te maken, juist omdat ze zo ingrijpen in het alledaagse. ‘Van meme tot mainstream’ is volgens onze recensent Maarten Buser – lees de recensie in Gonzo (circus) #144 – een geslaagde poging om op diverse manieren die ontwikkelingen te visualiseren, met toepasselijk genoeg lekker veel plaatjes.

Hoe kun je dit boek gratis thuisgestuurd krijgen?

Onder de nieuwe abonnees verloten we vijf exemplaren van ‘Van meme tot mainstream’ (t.w.v. 19.95€)! Neem voor 15 maart een jaarabonnement op Gonzo (circus). kies uit een abonnement met een gratis t-shirt of een introductieabonnement met korting. Winnaars ontvangen het boek snel per post.


Reacties


Geef een reactie%d bloggers liken dit: