Warning: Missing argument 4 for Groups_Post_Access::get_previous_post_where() in /home/gonzocircu/domains/gonzocircus.com/public_html/new123/wp-content/plugins/groups/lib/access/class-groups-post-access.php on line 459

Warning: Missing argument 5 for Groups_Post_Access::get_previous_post_where() in /home/gonzocircu/domains/gonzocircus.com/public_html/new123/wp-content/plugins/groups/lib/access/class-groups-post-access.php on line 459

Warning: Missing argument 4 for Groups_Post_Access::get_next_post_where() in /home/gonzocircu/domains/gonzocircus.com/public_html/new123/wp-content/plugins/groups/lib/access/class-groups-post-access.php on line 474

Warning: Missing argument 5 for Groups_Post_Access::get_next_post_where() in /home/gonzocircu/domains/gonzocircus.com/public_html/new123/wp-content/plugins/groups/lib/access/class-groups-post-access.php on line 474
4AD
wittedewith
Nieuws

Cultuurmarketing & – management


Je bent net afgestudeerd in cultuurmarketing en/of cultuurmanagement. Voor je aan het echt werk begint, wil je de theorie in praktijk brengen? En bovendien zoek je nog mooie referenties voor je cv? Dan is een boeiende en uitdagende stage bij Gonzo (circus) zeker iets voor jou!

Vanuit de cultuurmarketing denk je na over hoe we onze prachtige content over vernieuwende muziek & kunst – samen met andere partijen – dichterbij de (potentiële) lezers en doelgroepen kunnen brengen.

Daarnaast draag je zorg voor de communicatie naar onze partners en abonnees. Vindt er een Gonzo (circus)-event plaats of hebben we een bijzondere aanbieding? Jij maakt er een succes van door een slimme (social media-)aanpak!

Heb je cultuurmanagement of bedrijfseconomie gestudeerd? Ligt de toekomst van gedrukte en online media je na aan het hart? Heb je interesse in het ontwikkelen van businessmodellen, zie je helder nieuwe kansen en heb je een luisterend oor voor onze stakeholders? Dan ben jij de geknipte stagiair cultuurmanagement om samen met ons de toekomst van Gonzo (circus) te onderzoeken en uit te stippelen.

We zoeken een zelfstandige stagiair (wo/hbo laatstejaars of afgestudeerd cultuurmanagement, cultuurmarketing, bedrijfseconomie) die feilloos en vlot Nederlands schrijft en ook een goede kennis van het Engels heeft. Uiteraard is het belangrijk om vertrouwd te zijn met de muziek en cultuur die in Gonzo (circus) aan bod komt.

De stage is 2 of 3 dagen per week op ons Amsterdamse kantoor van 4 juli tot en met 24 augustus 2017. Zo blijft er nog genoeg tijd over om te genieten van de zomer!

We bieden je een stage waarin je uitgebreide kennis kunt opdoen over de mediasector, cultuurmarketing/cultuurmanagement, je zelf initiatief mag nemen en een netwerk kunt uitbouwen in de mediawereld.

Naast een of meer stagiair(s) cultuurmarketing en -cultuurmanagement hebben we ook stageplekken voor stagiairs webredactie.

Interesse? Vul het formulier hieronder in.

[formidable id=7]

 

Comments

comments


Reacties


Laat een reactie achter