wittedewith
4AD
Blog Nieuws

Vacature (web-)redacteur


Je studeert nog en bent op zoek naar een boeiende stageplek waar je je helemaal kunt uitleven in je passie voor muziek, kunst en/of journalistiek? Of je bent net afgestudeerd en er ontbreken nog referenties op je cv! Dan is een boeiende en uitdagende stage als (web-)redacteur bij Gonzo (circus) iets voor jou!

Zeker als je interesse hebt in vernieuwende en experimentele muziek.kunst&meer. Heb je bovendien een neus voor de beste concerten, exposities, events en interessante nieuwtjes? Ben je nauwkeurig en wil je dat elke blog er perfect uitziet? Hou je van taal?  Ben je handig met content management systemen en html? Heb je interesse in het schrijven van recensies van exposities en festivals en kleine reportages voor je portfolio? En ben je vaardig en vlug met social media?

Dan is deze stage voor jou!

Naast het initiëren en corrigeren van redactionele stukken voor de agenda en de website, schrijf je ook zelf stukken voor de blog (nieuwtjes, aankondigingen, recensies, korte reportages). Daarbij zorg je ervoor dat via social media deze content ook de lezers bereikt. Verder ondersteun je de muziekredactie opdat alle recensies en artikelen netjes op de blog of in het tijdschrift komen.

We zoeken een zelfstandige stagiair (afgestudeerd hbo of wo Nederlandse taalkunde, geschiedenis, culturele studies en/of journalistiek) die feilloos en vlot Nederlands schrijft en ook een goede kennis van het Engels heeft. Natuurlijk is het belangrijk om vertrouwd te zijn met de muziek en cultuur die in Gonzo (circus) aan bod komt. Kennis van html is noodzakelijk.

De stage is 2 of 3 dagen per week op ons Amsterdamse kantoor van 4 oktober tot en met 24 december 2017

We bieden je een stage waarin je uitgebreide kennis kunt opdoen over schrijven voor diverse media en ook redactionele processen waarbij ook SEO en SMO aan bod komen, je zelf initiatief mag nemen en een netwerk kunt uitbouwen in de muziek- en cultuurwereld.

Naast een of meer stagiair(s) webredactie hebben we ook stageplekken voor stagiairs webdeveloper, marketing en cultuurmanagement.

Interesse? Vul het formulier hieronder in.

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 104.86MB
Alleen pdf, docx, doc en pages toegestaan
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 104.86MB
Alleen pdf, doc, docx en pages toegestaan
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 104.86MB
Alleen pdf, docx, doc en pages toegestaan. Zonder voorbeeldteksten kunnen we helaas je sollicitatie niet beoordelen.

 


Reacties


Laat een reactie achter