Archief artikelen

Rempis Percussion Quartet


Het Rempis Percussion Quartet is geen nieuwe speler aan het free-jazzfirmament, naamgever Dave Rempis is dat evenmin. Al meer dan tien jaar maakt het kwartet de improvisatiescene van Chicago onveilig. De Europese tournee van de groep trapt af op 16 mei bij Sound in Motion in Antwerpen.


Log in om door te lezen. Nog geen toegang? Word dan nu abonnee voor slechts € 24,95!


Dit artikel verscheen eerder in GC #132.

Koop deze editie in onze webshop!

Discografie

Cash And Carry (Aerophonic, 2015)
Phalanx (Aerophonic, 2013)
Montreal Parade (482 Music, 2011)
The Disappointment of Parsley (Not Two, 2009)
Hunter-Gatherers (482 Music, 2007)
Rip Tear Crunch (482 Music, 2006)

Reacties