transit_skyscraper_gonzo
171023_Philip_Glass_banner
Archief artikelen

Rempis Percussion Quartet


Het Rempis Percussion Quartet is geen nieuwe speler aan het free-jazzfirmament, naamgever Dave Rempis is dat evenmin. Al meer dan tien jaar maakt het kwartet de improvisatiescene van Chicago onveilig. De Europese tournee van de groep trapt af op 16 mei bij Sound in Motion in Antwerpen.


Wil je graag verder lezen? Als je abonnee bent, log dan in om verder te lezen. Nog geen abonnement? Word dan nu abonnee voor slechts € 24,95!


 

Meer weten over de impact van blockchain op de muziekindustrie? Kom op 22 september naar TodaysArt voor de paneldiscussie onder leiding van Dimitri Vossen.


Dit artikel verscheen eerder in GC #132.

Koop deze editie in onze webshop!

Discografie

Cash And Carry (Aerophonic, 2015)
Phalanx (Aerophonic, 2013)
Montreal Parade (482 Music, 2011)
The Disappointment of Parsley (Not Two, 2009)
Hunter-Gatherers (482 Music, 2007)
Rip Tear Crunch (482 Music, 2006)

Reacties