Nieuws

KLIK & WIN Stapel gratis tickets voor OCCII


FEEST: 25 jaar OCCII!! Feest mee! We geven een heleboel gratis tickets weg. En je hoeft er bijna niets voor te doen!

Al 25 jaar onmisbaar in Amsterdam… dat is OCCII! Vlakbij het Vondelpark wordt daar al 25 jaar bijna elke dag van de week muziek in alle genres geprogrammeerd. Het onafhankelijke en eclectische programma wordt samengesteld door het vaste team van OCCII en mobiele curatorencollectieven zoals Rebel Up!, Grauzone, Balkanbeatbar, IN OK/OUT KO!, HC/PUNK! en Haperende Mens (zie onze reeks over mobiele curatorencollectieven). Tijd voor een feestje in de prachtige, door vrijwilligers opgeknapte tramremise aan de achterkant van het Vondelpark. Dat vieren ze geheel september met een overdaad aan concerten en een mini-festivals.

Op 4 september is er een spetterende Haperende Mens-avond met The Dwars Of East Agouza, Jooklo Duo & Riccardo Sinigaglia, onze Belgische trots Ogon Batto en powertrio Freek Lomme (Onomatopee), Joan van Barneveld en Gert-Jan Prins. Drie dagen later komt MKM! langs met DJ/Rupture en Andy Moore. Ook wordt dan DJ/Rupture’s boek Uproot (zie bespreking in de vorige editie van Gonzo (circus)) voorgesteld.

Twee weken later, op 20 september, is er bovendien meer punk met Mike Watt’s Il Sogno Del Marinaio en G.W.Sok & Two Pin Din. Aan het begin van de feestmaand is er een anarchistische boekenmarkt, terwijl op 21 september indielabels als Geertruida, Coaster, Smikkelbaard en Subroutine het podium bestormen. OCCII is immers meer dan een podium: achter de fraaie gevel bevindt zich een complex van gebouwen waarin onder andere een anarchistische bibliotheek, een eetcafé, een oefenruimte voor bands en kunstenaarsateliers bevinden. Op 16 september houden ze een open dag in het Binnenpret-complex, met ‘s avonds concerten van The Ex en afgesloten wordt er met het driedaagse feministische festival The F-Word. Want diversiteit is ook al 25 jaar het handelsmerk van OCCII!

 

WIN!WIN!WIN!

We geven 5 GRATIS TICKETS weg voor elk van de volgende concerten in het kader van 25 JAAR OCCII:

 • 04/09   OCCII vs HAPERENDE MENS #6.25: THE DWARFS OF EAST AGOUZA (Maurice Louca, Sam Shalabi, Alan Bishop) + JOOKLO DUO & RICCARDO SINIGAGLIA  + ÕGON BATTO + PowerTrio FREEK LOMME, JOAN VAN BARNEVELD & GERT-JAN PRINS
 • 14/09 MINAMI DEUTSCH + MANTRA MACHINE + Liquid Visuals by FLURRIED LIQUIDITY.
 • 17/09 COSTES (fr) + FCKN’BSTRDS + KRISTUS KUT + LEVi + OPAL + DYSEXIC + PAVIL MIKAILOV + APOPHALLATION.
 • 20/09 MIKE WATT’S IL SOGNO DEL MARINAIO + G.W. SOK & TWO PIN DIN (met voormalige leden van fIREHOSE, MINUTEMEN, NOMEANSNO, THE EX en DOG FACED HERMANS)
 • 21/09 OCCII XXV: Labels Unite w/ AC BERKHEIMER + CIEL + ELECTROPOËZIE + SLOW WORRIES + TRACK CLUB PARTY + WOLVON

Wat moet je hiervoor doen? Simpelweg: laat hieronder een bericht achter met het concert van je voorkeur. Als je aan alle lezers nog wilt vertellen waarom je naar een specifiek concert wilt gaan, vinden we dat ook leuk!

Comments

comments


Reacties


 1. Naam
  sa
  Bericht

  20/09 MIKE WATT’S IL SOGNO DEL MARINAIO

 2. Naam
  Bericht

  Occii… de leukste venue van Amsterdam! Een ticket voor Dwarfs of East Agouza is zeer welkom, ‘Bes’ heb ik grijsgedraaid. En anders Minami Deutsch… uiteraard heel anders dan de Dwarfs maar net zo lekker doorjakkerend….

Laat een reactie achter