KLIK & WIN: Why Not? Festival & Incubated #16

19 maart, 2012 door  
Categorie Blog

Gul is de ‘middlename’ van Gonzo (circus): ook in maart smijten we met de gratis tickets en goodies, o.a. voor het Why Not?-festival en Incubated #16.

Why Not? Festival

FESTIVAL: Why not?

De derde editie van het spontane en toegankelijke ‘underground’ festival Why Not? vindt van 23-25 maart plaats in W139 (Amsterdam). Naar eigen zeggen moet je erbij zijn voor de lange rij bij de deur en de leuke kassadames, maar wij kijken toch vooral uit naar het werk ‘Loie Fuller’ van Ola Maciejewska over de negentiende-eeuwse Amerikaanse danspionier die gigantische robots creëerde van zelfgemaakte jurken, ‘The Critical Piece’ van Jochen Stechmann die een dans creëerde als reactie op een bestaande recensie, de diverse interventies van performer Willi Dorner en de installatie ‘Silent Dancer’ waarbij telkens één persoon wild kan gaan dansen op muziek die alleen te beluisteren is via een koptelefoon. Ik dans wel met mezelf… so, why not?

WIN!WIN!WIN!
Wat? 3 x 2 kaartjes voor een avond naar keuze.
Hoe? Mail je naam en adres naar klikenwin@gonzocircus.com met het antwoord op de vraag op welk liedje jij wel met jezelf zou willen dansen.


Strange Boys

CONCERT: Incubated #16

We geven ook 3 x 2 kaartjes weg voor alweer een nieuwe Incubated: de maandelijkse fijnproeversavond van Incubate in Paradox, Tilburg. Tijdens Incubated #16op 5 april kun je luisteren naar de Amerikaanse band Strange Boys – die haar mix van garage rock, blues en country laat horen – en de Eindhovense band Woody & Paul die zich laat inspireren door Alan Lomax.

WIN!WIN!WIN!
Wat? 3 x 2 kaartjes voor Incubated #16.
Hoe? Mail voor 28 maart je naam, adres naar klikenwin@gonzocircus.com.