Abonneer

Gonzo (circus) is een papieren tijdschrift dat zes keer per jaar verschijnt, honderd pagina’s dik en geheel in kleur. Daarnaast is Gonzo (circus) een website met blog, recensies, achtergrondverhalen, series en meer. Ook is Gonzo (circus) een verzameling vrijwillig werkende, eigenzinnige professionals die avonden met muziek en andere kunstvormen (co-) cureren, debatten initiëren en cultuurliefhebbers op andere wijzen inspireren.

Zes keer per jaar 100 pagina’s Gonzo (circus) en de Mind The Gap-cd in je brievenbus? Dat kan met een voordeelabonnement al vanaf 34,95 €. Bij een gewoon jaarabonnement (44,95 €) ontvang je ook nog het exclusieve Gonzo (circus) t-shirt! En MEER CULTUUR: bij elk jaarabonnement ontvang je een CKAART t.w.v. 14,90 €. Hiermee kun je met korting of zelfs helemaal gratis naar voorstellingen, boeken kopen, naar de film etcetera.
Wil je Gonzo (circus) liever een keer uitproberen? Dat kan met een proefabonnement. Je ontvangt dan de komende twee edities thuis.

1. Kies je abonnement

Je kunt kiezen voor een jaarabonnement of een proefabonnement.

De abonnementen worden per post verzonden naar Nederland en België, alsook de rest van de wereld.

Bij elke editie ontvang je ook Mind The Gap, de door de redactie van Gonzo (circus) onafhankelijk samengestelde cd.

2. Vul je gegevens in

3. Geef Gonzo (circus) en Mind The Gap cadeau!

4. Hoe ken je Gonzo (circus)?

5. Betalen

Jaarabonnementen aan introductietarief zijn tot wederopzegging. Na het jaar aan introductietarief, wordt het gewone tarief aangerekend. Opzeggen kan tot twee maanden voordat het abonnement eindigt. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Reacties